2013-2014 Öğretim yılı Vakfımızdan burs almaya hak kazanan öğrencilerimiz

istanbul-universitesi-51d90a 1

Yoğun bir sınav döneminden sonra bu yıl Türkiyemizin ve Kazakistanımızın çeşitli üniversitelerine yerleşmeye hak kazanan ve halen çeşitli Üniversitelerde eğitimlerine devam eden gençlerimize 2013/2014 Eğitim ve Öğretim yılında başarılar diliyoruz.

Hoca Ahmed Yesevi İlim ve İrfan Vakfı olarak, başarılı,toplum meselelerine duyarlı,vakıf gönüllüsü gençlerimizi bu yıldan itibaren hersene düzenli olarak burs vererek destekleme kararı almış olup,konuyla ilgili üniversitede okuyan gençlerimizin temsilcileri vakfımıza davet edilerek kendileriyle fikir alışverişinde bulunulmuştur.

Vakfımızın 25.09.2013 tarihinde yapmış olduğu yönetim kurulu toplantısındaki değerlendirme neticesinde 35 üniversite öğrencisi ve 2 lise öğrencimize Ögrenim Bursu verilmesine karar verilmiştir.

Yönetim kurulumuzca belirlenen burs miktarı yurt içi öğrencilerimiz için aylık 100 TL Yurtdışında öğrenim gören öğrencilerimiz için aylık 100 usd 'dir.Öğrenim bursumuz 2013-2014eğitim yılını kapsamaktadır.

Verilecek burs miktarı 2013/2014 Eğitim ve Öğretim yılı için geçerli olup,bir sonraki eğitim döneminde tekrar burs başvuruları kabul edilecektir.Yapılacak değerlendirmede,öğrencinin başarısı,Ailenin ekonomik durumu,öğrencinin vakıf hizmetlerine yakınlığı gibi kriterler gözönünde bulundurulacaktır.

Üniversite eğitimlerine başlayan Tüm gençlerimizi tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.

Allah zihin açıklığı versin.

Ayrıca,Vakıf olarak BİR ÖĞRENCİDE BEN OKUTUYORUM kampanyası başlatmış olup Burs alan öğrenci sayımızı artırmayı amaçlamaktayız,mesela 100 üniversite veya lise öğrencimizi burs vererek desteklediğimizi düşünürsek Allahın izniyle gençlerimize çok güzel destek olacak ve çok güzel neticeler alacağız.
Yurtiçinde,Yurtddışında yaşayan hemşehrilerimizin bu konuda desteklerini beklemekteyiz.

Eğitim kampanyamızla ilgili ibrahim SOFU ile irtibata geçebilirsinz.Cep tel :+90 5074080107

Allah hepinizden razı olsun,Allah birlik berekemizden ayırmasın İNŞALLAH.

NOT:Vakfımızdan Burs almaya hak kazanan öğrencilerimizin listesi ektedir.

Hoca Ahmed Yesevi İlim ve İrfan Vakfı
Evren mah.Fevzi Çakmak Cad.Barkol Sok No:17